Jaarlijks bezoeken bijna drie miljoen mensen de fysiotherapeut. Het gaat daarbij om klachten aan het bewegingsapparaat, die ze opgelopen hebben tijdens bijvoorbeeld het werk of door te sporten. Ook klachten na een verkeerde beweging, ongeluk of een ziekte kan de oorzaak zijn van klachten. Daarbij speelt het ‘ouder worden’ eveneens een belangrijke rol in het ontstaan van lichamelijke klachten.
De fysiotherapeut inventariseert uw klachten en kijkt samen met u naar een mogelijke oplossing. Met zijn adviezen en oefeningen kan hij er weer voor zorgen dat u weer beter kunt bewegen.

Onze fysiotherapeuten zijn de specialist op het gebied van bewegen. Onze therapeuten behandelen patiënten in groepsverband of individueel. De therapeut stelt samen met u een behandelplan op. Na een aantal behandelingen wordt de voortgang geëvalueerd. Eventueel wordt dan de behandeling aangepast. In onze praktijk zijn alle fysiotherapeuten opgenomen in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie (CKR). Verder hebben al onze medewerkers eigen specialisaties.

Klik voor meer informatie >